Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vivo Allegro zsákrugós matrac (Prémium)

88.700 Ft (69.842 Ft + ÁFA)
Méretquestion_mark
Kényelem
Közepesen kemény
Menny.:db
Cikkszám: RMTR0004
A Rottex Vivo Allegro matrac egy igazán kivételes zsákrugós matrac, amely a meglepően szép kidolgozásához képest kiválóan igazodik a megfizethető matracokat kereső vásárlók számára. 18 cm magas német edzett táskarugókkal készül, amely a magyar piacon páratlannak számító. A 250 db rugó/m2 sűrűség még pontosabb alátámasztást és tökéletes formakövetést biztosít.
Elérhetőség: 10-15 munkanap
Gyártó: Rottex
Szállítási díj: Ingyenes
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A táskarugós matrac külön működő, kisméretű (130mm-es 2,2-es) rugókat tartalmaz, ezáltal sokkal hatékonyabban alkalmazkodik a testhez és a gerincoszlop természetes ív

eit jobbantámogatva tehermentesíti a csigolyákat. Fontos szempont lehet, hogy a bonell rúgóval szemben sokkal magasabb a pontelasztikussága, így nőhet a matrac élettartama is. A táskarugós matracok esetében minden rugótest egy különálló zsákba varrva, így minden rugó egymástól függetlenül mozoghat, így igazodva a legjobban a test vonalaihoz a rugós matracok között. Ennek a pontrugalmasságnak köszönhető, hog

y a fekvőfelület nem tud áthullámozni, így ha egy dupla méretű táskarugós matracon, ha az egyik fél megfordul, azt a másik fél nem fogja megérezni.

A Rottex Vivo Allegro matrac egy igazán kivételes zsákrugós matrac, amely a meglepően szép kidolgozásához képest kiválóan igazodik a megfizethető matracokat kereső vásárlók számára. 18 cm magas német edzett táskarugókkal készül, amely a magyar piacon páratlannak számító. A 250 db rugó/m2 sűrűség még pontosabb alátámasztást és tökéletes formakövetést biztosít. Az Allegro matraccsaládhoz tartozó Vivo táskarugós matrac mindkét oldalról 4-4 cm komforthab réteget kapott, melyet minőségi kötött-hurkolt szövet borít egytűs steppmintával és esztétikus oldalhímzéssel.
 

Kinek a legjobb választás a Rottex táskarugós matrac? Aki megbízható és felső kategóriás rugós matracot keres!

A hosszan tartó védelem érdekében, matracához matracvédőt ajánlunk, hiszen ezek megkímélik a portól és szennyeződésektől, étel- italfoltoktól a matracot!

Magasság 32 cm
Súlykorlát 120 kg / fekvőfelület
Garancia 10 év
Szállítási határidő Rendeléstől számított 4 hét

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Largo Allegro táskarugós matrac (Prémium)

A réteg alatt 5 zónás táskarugós rendszer gondoskodik a megfelelő alátámasztásról. Magasságának köszönhetően megkönnyíti az ágyból ki- és beszállást, távolabb kerülünk az alsó hidegebb és porral telítettebb légrétegtől.

 
 
88.700 Ft (69.842 Ft + ÁFA)

Presto Allegro zsákrugós matrac (Prémium)

A táskarugós matrac külön működő, kisméretű (130mm-es 2,2-es) rugókat tartalmaz, ezáltal sokkal hatékonyabban alkalmazkodik a testhez és a gerincoszlop természetes íveit jobban támogatva tehermentesíti a csigolyákat

A Rottex táskarugós matrac azoknak lehet a legjobb választás, akik megbízható és felső kategóriás rugós matracot keresnek.

96.700 Ft (76.142 Ft + ÁFA)

Vivace Allegro zsákrugós matrac (Prémium)

Vivace Allegro matracnak német edzett, 13 cm magasságú táskarugórendszer képezi az alapját 5 zónás felosztással. Fedőrétegként egyik oldalára kiváló minőségű lágy komforthab kerül, másik oldalára pedig 50 kg/m3-es memória hab. Minőségi kötött-hurkolt borítószövetbe töltött tömőanyagoknak köszönhetően kellemes lágy érzetet nyújt.
100.200 Ft (78.897 Ft + ÁFA)

TR-EX - táskarugós matrac

Az 5 zónás táskarugós vázzal rendelkező matrac pontrugalmassága egyedülálló, az ortopédikus réteg tökéletes és kényelmes alátámasztást biztosít. A 4 cm vastag antidekubituszos aircell réteg pedig megnöveli a már meglévő, így is kiváló komfortot. 
71.100 Ft (55.984 Ft + ÁFA)

Moderato Allegro zsákrugós matrac (Prémium)

A Moderato Allegro matracot a kemény fekvőfelület kedvelőinek ajánljuk. 

A  matracban található rugók kiváló minőségű német acélrugókból készülnek. A zsákrugók egyenként felveszik a test vonalát a hideghab/memory kényelmi réteg pedig biztosítja a precíz formakövetést. 

111.900 Ft (88.110 Ft + ÁFA)

Elegance Allegro zsákrugós matrac (Prémium)

Az Allegro család termékei minden olyan luxus igényt kielégítenek, amit egy minőségi táskarugós matractól és egy boxspring ágyrendszertől elvárhatunk. 
122.300 Ft (96.299 Ft + ÁFA)

TR - táskarugós matrac

A táskarugós matrac külön működő, kisméretű (130 mm-es 2,2-es) rugókat tartalmaz, ezáltal sokkal hatékonyabban alkalmazkodik a testhez és a gerincoszlop természetes íveit jobban támogatva tehermentesíti a csigolyákat
53.000 Ft (41.732 Ft + ÁFA)

Facebook kommentek